Být s tebou
Chtěla bych být sluncem
co pálí do tvých tváří.
Chtěla bych být deštěm
co tě osvěží.
Chtěla bych být měsícem
co svítí do tvých oken.
chtěla bych být s tebou,
když se zešeří.
Chtěla bych být láskou
co bys jí chtěl mít.
Chtěla bych být vším
pro co máš chuť žít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)