Další den přinesl myšlenky na tebe;
cítit tě v sobě, má jízdenka do nebe.
Když teplý olej vtíráš mi do kůže;
každou svou buňkou vím: jsem stvořena pro muže.
*
Tváří se bez studu v polštáře bořím;
vzdycháš mi do ucha - vnímám tě
s obavou, že v pekle shořím.