Za zády všude plameny. Padl jsem na kolena,
tak mě dohnaly. Tak zas sám ve své posteli.
Pocit viny, obtisk na duši. Návrat do rutiny.
A já nechtěl, co si budem. Prostě zvyk.
Tak zase vůně sirky...
Líbí se mi
03.01.2022 20:36:12 | Lexi
Ať je líp.
03.01.2022 19:55:47 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?