Tajemství
Anotace: Malování slovy 2022
Dívám se Ti do očí.
Posíláš kytky.
Milý malíři.
Slza nás usvědčí.
Vlnky bez mříží.
Kalich vzpomínek.
Okvětní lístek.
Síla myšlenek.
Maluj dál, mistře zátiší.
Kytka se nadnáší.
Má úsměv mezi temperami.
Dej jí ústa a rozkoš perel.
Odhrň vrstvu ker.
Teď šeptá fantazie.
Není utržená.
Láskou se směje.
V Tvých rukou kytka procitá.
Miluje se a je odkrytá.
Už netrháš má ráda nebo ne.
Živá vlastní neuvadne.
Líbá dno, které se nepropadne.
Je Tvoje a jediné.
Šeptej víle,
co Tě miluje.
Přečteno 256x
Tipy 18
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, WWW, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Vědma, Psavec, Koala, Fil, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)