Pro sen jsi
zapomněla žít
nevíš o něm nic
přinášíš oběti
a říkáš tomu láska
spojuješ nespojitelné
a odmítáš vše ostatní
zavíráš oči před skutečností
a necháváš roky
aby ti utekly
Krátké, ale výstižné.) líbí
06.01.2022 18:28:43 | Constantine
Hmmm. Na tom něco je. Můžu soudit podle sebe...
06.01.2022 12:20:34 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?