Ptáš se mě..
Anotace: Kam se nám ztratila láska...?
Podívej :
Kapička rosy za svitu slunce.
Chladící voda v zahradní tůňce.
Rozkvetlá louka plná pampelišek.
Hladící ruce dědů i babiček.
Výsostné ticho - na kopcích, v horách.
Ptačí zpěv, co má podobu sonát.
Jeden dětský úsměv dvouřadý
A šťastný budeš zase na pár dní...
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)