Jsi jako sůl v moje moři,
jsi plamenem co v krbu mého srdce hoří,
jsi myšlenkou co slova v činy tvoří
jsi láskou, která ochrané mé valy boří...
Jsi mojí řekou,která do mne vtéká,
jsi mojí touhou ,která mojí duši svléká,
jsi i tou slzou co po tváři mojí někdy stéká,
jsi něhou, před kterou moje duše kleká...
Jsi vločka,která studí i svou vášní taje,
jsi tou strunou, která milostně mi hraje,
jsi jablkem poznání, které v našem ráji zraje ,
jsi kvítkem voňavým co vykvet v zimě místo máje..
Jsme si vrcholem, na který stoupáme vždy s vášní,
jsme si darem ozdobeným něžnou mašlí,
jsme si požehnáním, tím co naše žití krášlí,
Je to nádherné, že jsme se zase našli...
.