Kráčející dnem
Hvězdy paprsky slunce kreslí,
na cestu po niž spolu jdem.
Sny andělé z noci snesli,
pro náš boj s všedním zlem.
Plamenem v srdci na dlani,
stíny zaženem do úkrytu.
Společně v lásce i ve zbrani,
vkročíme čistí do úsvitu.
Rty šeptají duším v denním šumu,
potravu našich krásných chvil.
Bez tebe Beruško se neposunu,
k tomu bych si šťastně žil.
Přečteno 152x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)