Anotace: Šuplíková, duben 2000..... a Furt je to stejný... :-)) (taky trochu zhudebněná C,Ami,F,D,D6 a D,A,G)
Jen řekla: "Někdy si vzpoměň!"
A já už nedokázal myslet na nic jinýho!
Na zem si klekla a špitla: "Světlo ve stín proměň!
Slunce už bylo dost a teď chci něco tmavýho."
Furt je to stejný, furt je to stejný.
Voda je pořád mokrá a den pořád střídá noc.
Pořád slyšim její slova, nemůžu žít v zapomnění.
Kdo si počká ten se dočká a já čekám každou noc.
Moc bych si přál, aby tu byla, dřív než přijde rozednění.
Furt je to stejný.....