Maluji
Anotace: Malování slovy 2022.
Už nevím,
jakou barvu vezmu.
Můj život podobá se plátnu.
A čísla dnů a plánů.
K barvám si sednu.
A přemýšlím,
co do noci plácnu.
Hlava brodí
v abstrakci.
Říká chci a chci.
Mozek hledá věci.
Břicho se šidí.
Maluje štětec
náladu lidí.
Samota sjíždí
a vidí lásku
mezi odstíny.
Ať milujeme se do něhy.
Jinotaj bezbřehý.
Co schová se do kraje.
U maleb žádná postava se nevyskytuje.
Duch prostupuje.
Mír kluše.
Ticho bez obruče.
Maluji lásku,
která přijde.
Nechám jí otevřené dveře.
Pozná dle okru na stěně.
Čte mezi řádky
jen ten, kdo maluje.
Miluji a je mi blaženě.
Přečteno 170x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Vědma, Inanna, paradoxy, Iva Husárková, šerý, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)