Miluju ty chvíle, kdy jen voním ke Tvé kůži,
miluju ty vteřiny kdy rozkoší se dech nám úží,
miluji tě každým pórem svého těla ,
miluju když v řece rozkoše ses pode mnou má lásko chvěla...
Miluju ,vždyť tvoje jméno nosí láska
miluju, když moje tělo tvoje něžně laská ,
miluju a znám každičkou pihu tvou
miluju tě zkrátka i "oblečenou "...
Miluju od doby ,kdy pro skopičiny vyhnali nás z ráje,
miluju ,když bytí Tvé pod dotekem mým taje
miluju a milovat vždy jenom budu Tebe
mou vílu ,z maků v sukénce,
co v očích nosí nebe...