Mám v duši tvé jméno vypáleno;
ta rána krvácí a pálí. Ach ano, vše už je zapomněno;
jen mlhavé obrysy v dáli. Co ale zůstane z mlhavých záblesků?
Jen dobytčí cejch na duších milenců; jejichž jména
jsou již tisíce let, zapomenuta.
Zajímavá věc, povedla se ti .)
09.01.2022 19:46:00 | Constantine
Děkuji.
09.01.2022 19:51:08 | Friday
Vyjdu ze závěru Tvého textu Nejspíš rozumím Stará duše Marty elegán po staletí
09.01.2022 19:22:54 | kudlankaW
Přesně tak. Vzpomínka na starou lásku, která byla "staletá" ještě než začala a skončila. Žel, nebylo jí v tomto životě přáno.
09.01.2022 19:52:45 | Friday
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?