Dotkneš se mých ňader.
Jentak letmo; a jako do duše bys sáh.
Bojím se, aby to nebylo všechno,
co chceš mi, a můžeš? dneska dát.
Dotkneš se. Kdekoliv se ti zlíbí.
Jentak mimochodem; a já hned začnu tát.
Říkám si: tohle by přece nešlo! pak ale,
sama sobě chci se smát.
Jsem tvoje. Prostě je to tak.