Kdo
Anotace: Malování slovy 2022.
Kdo má rád,
nepotřebuje vzkaz.
Ani dotaz.
Láska je ornament
plný krás.
Uvnitř nás.
Voda i ráz.
Naděje v nemoci.
Úsměv v nemocnici.
Maluji přízeň
a mám žízeň.
Dávám sebe
a nepotřebuji sklizeň.
V sobě lesk a orchidej.
Rozdala jsem se.
Pohladila jsem se.
Nehrbila jsem svůj den
i přes nepřízeň.
Dech poslední
dám svíci,
ať letí.
Kreslím děti.
Miluji šťastné věty
mezi poupaty.
Lásko promluv
uvnitř podstaty.
Jsem vír za vraty.
Neváhám a hladím
z trumpety.
Šťastný zítřek.
Já a Ty.
Maluji modrou
na rámy.
V srdci chrámy.
Slunce v duši.
Dech nekrátí.
Přejde úpatí
a srdce pomazlí.
Píseň ví.
Trubadúr bdí.
Zem sonátou zní.
Orchestr promluví.
Dech sólový.
Přečteno 164x
Tipy 14
Poslední tipující: OpilyJohn, Sonador, Amonasr, Vědma, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Protos1182
Komentáře (6)
Komentujících (4)