Květ v zimě.
Anotace: Malování slovy 2022.
I kdybych prošla pouští,
nevyprahla bych.
Srdce je loučí
a já se jalo sít.
Semeno, co raší
i v temnotě.
Ach, ty světe v zákrutě.
Ruce jsou zárukou.
Běží a nejsou pomlkou.
Energie Reiki.
Jsem proutkař
a miluji věty.
Ta voda dá život
i hudba není bez not.
Tak hrajte prosím dál.
Zvuk protíná a je král.
Tajemná melodie
ohlušuje sál.
Maluji nástroj,
jen štětcem
a přemluvím ho,
aby hrál.
Láska je zvuk mezi světy.
A kus šťávy do trumpety.
Zahraji v poušti
a tráva začne růst,
těm co měli půst.
Možná jsem blázen
a mám jen píseň.
Zlaté Amen.
Jsem tu pro druhé
a líbám zem.
Květ z rukou dávám.
Štěstí ať má každý nával.
Cesta má přes vrbové proutí.
Přes uvědomění a vlnobití.
Mám v sobě vodu a budu a budu.
Miluji i nepohodu.
Zaklepejte ve vlně svodů.
Maluji i žár bez bolů.
Člověk se rodí,
aby mazlil své já.
Ať se mnou žádný žízeň nemá.
To vůle má.
Ave Maria.
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Hanuš, Psavec, Amonasr, Iva Husárková, Vědma, Anděl, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)