Vnímala vše
vnímala vše
prsty na šíji
rty na rtech
dlaně teple stiskly prsa
zasténala
po zádech vodopád jehel
vzrušení
stehno mezi stehny
těmi jejími
napjatými
zrychlený dech
prsty ve vlasech
vodotrysk vášně
kolem břicha
růže na okně
sotva dýchá
rozvitá smyslností těl
vůní orosené kůže
za světla svíce
ještě více
zčervená
Přečteno 204x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, kudlankaW, Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Marten, mkinka, Psavec, Krahujec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)