Myslím že tak jak píšeš je správně.A není to pouhý průchod emocí, vždyt právě proto píšeme básně abychom je alespon vyjádřila takhle...je moc hezká a zase pro Míšu:-)
26.03.2007 19:58:00 | ta co bývala Andělem
Mel bys vnest do basne trochu vic jineho vedouciho prvku, nez pouhy cisty pruchod tvych emoci...
19.03.2007 06:55:00 | Krab