Stačí mi chvilka malá
Abych se podívala
Na tebe na schodišti
Poznám tě podle kroku
a také jiskry v oku
co srdce moje tříští
Gesto či slovo svůdné
V hlavě mám potom půl dne
Těším se na mžik příští
Pěkná, ať ty jiskřičky nevyhasnou .)
16.01.2022 19:40:36 | Constantine