Anotace: * opět ty propojené..kolonky:)
*
Díky TOBĚ
~~~~~~~
Noc s blížícím se úplňkem
pobrala spánek do svých spárů
ráno je v mlze schované
vychutnám v klidu si svou kávu.
V nedělní krustě s vůní vánočky
krouží mi máslo na rtech
hřeje mě pocit lásky na srdci
myslím na tebe stále.
Jak prosvítá a dává sílu
ten pocit, když víš
že lásku sdílíš.
Mám díky tobě v mnohém víru
Mám díky tobě ten krásný pocit.
*
*
Mít druhého v srdci,
to dává krásný pocit,
že svět je láskou naplněný,
pro každého má dárek cenný...
Pohladila, Maruško*... objímám (*)
Krásné nedělní odpoledne:)
13.02.2022 14:16:29 | Emily Říhová
Děkuji za krásný veršík milá Miluško, jsem ráda, že pohladila..
jedině srdce ví
jedině v srdci je síla;)
Obejmutí posílám (*)
13.02.2022 21:57:58 | jenommarie
...v srdci je největší síla ... krásný večer Maruško a pohodový týden (*)
13.02.2022 22:27:33 | Emily Říhová
Lásky plné nedělní ráno / jak se patří. Když myšlenka se srdcem / se bratří*
17.01.2022 00:05:46 | šerý