Náruč muže
Schovaná v bezpečí,
za víčky zamknutá.
Jenom snít ale nestačí,
bitva je totiž ukrutná.
Duše se v tváři zrcadlí,
ven mačká své pocity.
Byť sny realitu zavrhly,
svět příliš je již ožitý.
I moje dlaně tě schovají,
bezpečí v ovynutí paží.
Ženám to muži dělají,
když chránit je se snaží.
Tak klidně na polštáři,
oddychuj v nočních toulkách.
Budu zde stále pro tvou záři,
pít tebe budu ve všech douškách.
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)