Láska..
Láska je šílenství,
když dívám se Ti do očí.
láska zraňuje naše city..
nádhernými rty něha prochází..
jako anděl co letěl vzhůru k nebi ..
v okamžiku padáš zpátky k zemi...
polámaný křídla krvácí....
srdce na kusy roztrhaný..
tohle doktoři nezpraví..
polem máku chodíš sem a tam..
hledáš lék ale nevíš jaký..
čekáš na smilovaní nebo srdce klam,
není k dostání a je drahý..
Komentáře (1)
Komentujících (1)