Anotace: Když se jedna brána zavře nová se zase otvírá, ale mi se často moc dlouho ohlížíme za tou zavřenou, že si ani nevšimneme té nové která se nám už otevřela...
Andělíčku můj strážníčku, je to pěkná básnička, vím co jsi jí chtěla říct, vůbec nevadí, že občas tam něco drhne, to je v pořádku, však Ty se vypíšeš ;-)
Děkuju moc za komentáříky a bodíky u těch mých blábolů ;-)
Ještě jedna věc u poslední mojí básně, hmmmm.....píšeš, že by jsi chtěla taky skočit, nene!!! vždyť jsi mlaďounká, celý život máš ještě před sebou!!!! Ty Ty Ty nezlobinkaj!!! Neboj, já taky nikam neskáču a ani neskočím!!!
Přeju hezky krásný večer a pak krásně krásnou dobrou noc.
18.03.2007 18:38:00 | Dejfor