Záhon
Anotace: Malování slovy 2022.
Dýchám na záhon,
ať prohřeji ho.
Zeleň prosvítá.
Ach, miluji ho.
Jaro přijde.
Dva měsíce.
Poví více.
Květ a úsměv z manéže.
Stesk zimě odkáže.
Mozaika snů.
Klišé orgasmů.
Slast pojmů.
Vsadím v pravý čas.
Zima poleví.
Ráj přijde krás.
Pohádka se dostaví.
Ten pravý ví.
Bouřka se přečká.
V duši všichni děcka.
Láska všechno a tečka.
Sázím semeno.
V mysli žádné plemeno.
Odrůda hojnosti.
Líbej mě ještě dnes
do křehkosti.
Luna v múze
bloudí dlouze
vstříc touze
a jasu na obraze.
Prosím, křehce.
Přečteno 205x
Tipy 13
Poslední tipující: Vědma, Sonador, Iva Husárková, šerý, Nazgulll, Psavec, klokotá, kudlankaW, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (2)