Sbírka: Podzimněžné verše
Ráno
------------------------
Ráno vstala
a kapičku rosy s čela utírala,
když pak kol něj po špičkách šla,
jen očkem se podívala,
moc mile se usmívala.
Tvářička je červená -
chyběla jí halena.
Jednou rukou halila
svoje prsa spanilá,
druhou vlásky hladila.
Zardila se více líčka,
cudně sklopila se víčka
a vryla se do kůže,
vůní, která neuvadne,
v širém lese Liška vládne.
Vskutku idylické ráno... A ke štěstí koneckonců STačí málo ;).
20.01.2022 23:09:55 | Rozmarýna