Anděl ka
Dobrý večer můj neznámý Anděli,
mně teď napadají myšlenky,
které by napadat mě neměly.
S kým tráví Anděl noci,
ve které posteli,
komu skládá křídla k nohám,
to bychom rádi věděli.
A jestli Anděl miluje,
a možná líbá, nebo se jen dívá,
z noční oblohy, za úplňku měsíce.
Snad odvážný být,
rozepíšu se o lůnu Anděla,
jenže to se vzhledem k nebeské povaze,
toho klínu asi nedělá.
Jak tedy ukojit svou zvědavost,
po tajemstvích neznámé bytosti,
nevím.
Tak mi zbyde jen smutek,
samota a slzy lítosti.
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Marten, Kan, Sonador, petrzal, Iva Husárková, Psavec, Nazgulll
Komentáře (2)
Komentujících (2)