Proklínám tě
Proklínám tě za to,
Že ztratil jsem chuť psát
A že přemýšlet se bojím
Proklínám tě za to,
Že sebe přestal jsem mít rád
A žil životem falešným, žil životem dvojím
Proklínám tě za to,
Že stále jsem tak zkalený
V mysli vyčerpán a téměř bez citu
Proklínám tě za to,
Že cítím se tolik znavený
Zbaven lásky, zbaven soucitu
Proklínám tě za to,
Že hodil jsi mě těm,
Před kterými jsi mě dříve chránil
Proklínám tě za to,
Každou noc a každý den
A zároveň tě prosím, aby ses mi vrátil
Komentáře (2)
Komentujících (2)