a neuvolí-li mi na nebi, začnu hýbat s podsvětím, –jak se někde četlo–
20.01.2022 17:17:09 | Nevyhledáš
Děkuji za čtení. I komentování. Staré řecké báje také někdy nastuduji. Tam se píše o podsvětí. Je to moudrost, která je čtivá. Já jako dítě milovala, jak je převyprávěl Eduard Petiška. A ilustrace tam byly také nádherné. Tu knížku jsem už dlouhou dobu neměla v ruce, ale v duši mi zůstala čítanka, která se vrací a dýchá.
20.01.2022 17:38:48 | mkinka