Dnes v noci byl ďábel na naší straně.
Tvé polibky na šíji ještě pálí i studí.
Vím, svoboda v poutech zní nevídaně;
však našla jsem krásu, a mohou za to tvoje dlaně,
v temných zákoutích lásky a touhy osudí…
*
Jsi mé temné umami.
Být s tebou - prostě chutná mi.
Tohle je fantastický hold milování.
Nádhera
A kultivované projevování.
Komu čest, tomu hold!
Bravo!
23.01.2022 16:18:57 | kudlankaW
Jsem ti milá Friday tuším už psala, že jsi fajnšmekr, ale že nejen v kuchyni, tak to píšu až teď :-)
21.01.2022 10:07:15 | Vivien