Rozdávám
Anotace: Malování slovy 2022.
Usmívám se.
Láskou čechrám.
Květy mám.
Do noci hvězdy hlídám.
Báseň se rodí z něžností.
Malovat pokoru je předností.
Jedním tahem,
jedním švihem
dám žlutou
a bude zlatou.
Den nový nebude protivou.
Úsměv přímý.
Nad obrázky.
V srdci radovánky.
Výkres posunu
mezi vrátky.
Až bude svítat,
budu barvy skládat.
Malá retuš.
Pusu.
Podepsala Jituš.
Přečteno 235x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, zdenka, šeříková, Vědma, Kan, Protos1182, Fialový metal, umělec2, Fil, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)