Paleta
Anotace: Malování slovy 2022
Už míchám.
Lásko má.
Oči vidím.
Jsi zasněná.
Víš, dlouhé vlasy.
Důkazem jsou krásy.
Líbám Tě a sním.
Být jednou Tvým.
Pamatuji si na první slova naše.
Tvůj hlas zamiloval jsem si zase.
Tvé tělo je ideální.
Usměješ se a den není fádní.
Padáme spolu věrni lásce.
Být zamilován.
Předmět znám.
Oba jiní. Uzavření.
Objímej a žasni.
Jsi mou básní.
Obraz pro Tebe mám.
Ukážu Ti ho sám.
Neprodám.
Dám jen sám.
Masáž srdce
jsem do něj dal.
Barvy jsou smyslné
a ty šťastná.
Moje chvíle krásná.
Přečteno 174x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Fialový metal, Iva Husárková, Nazgulll, Psavec, Vědma, Kan, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)