Naděje
Anotace: snažíš se utéct z mé mysli...
Průzračná oáza
nečekaně vznikla
v poušti mého života.
Žízeň
tělem prostupuje
hned jsi sama ochota.
-
Nové naděje
křehké jak sklo
pomalu k srdci plynou.
Upřímnot
v nich chyběla
ty stále v hlavě jinou.
-
Slib
věrně dal jsi mi
snad sám jsi jemu věřil.
Nechtěná lež
ten plíživý zabiják
hladinu mé oázy zčeřil.
-
Nenávist(Láska)
té se neubráníš
v mysli utkvělá věta.
Samota
jak nemoc chronická
opět spatří světlo světa...
-
Komentáře (1)
Komentujících (1)