Za to, že slunko vychází ,za to ti vzdávám díky
za to,že smím se nadechnout,za to ti vzdávám díky,
za to,že zde můžu život žít a dělám si v něm otazníky,
za to, že ve své srdci lásku cítím bít,
Za to ti vzdávám Bože díky...
Za každou vůni co poznávám,
za každý z těch tónů co slyším,
za to,že mohu býti milován,
mnohem více než-li tuším...
Za to ,že zkoušky dostávám
a přiznávám, že někdy bolí,
však abych v beznaději zhynul sám,
to Tvoje láska nedovolí...
Za to ,že mě další cesty zvou
i za to ,že je každá jiná,
za to,že jsem našel lásku svou,
které se nevyrovná jiná...
Za to,že se dotýkat jí smím
i za to souznění dvou duší,
za nádherné tělo, plodný klín
i za to srdce,které pro mě buší...
Děkuji ti Bože tisíckrát,
neumím slovy říci zcela,
že budu jí navěky milovat,
ONA JE BYTOST V LÁSCE CELÁ...