Pro vás
Anotace: Malování slovy 2022.
Praha pláče.
Pro nemocné
já prosím v kleče.
Svítá slunce
do oken
ať z nemocnic
jdou lidé ven.
Strašák chodí mezi námi.
Plní se den otázkami.
Slzy padají na chodník.
Prosba ba i víc.
Mezi tóny do obrody.
Jsme národ bolavý.
Kdy už se v klidu obejmeme
bez strachu, že onemocníme?
Hranice prázdné hráze.
Mlha se platí draze.
Bože, pomoc nejen Praze.
V horečkách se žije krutě.
Slza padá na chodník.
Nešťastný je smrtelník.
V mdlobách bere kříž.
Slitování již.
Přečteno 179x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Vědma, Iva Husárková, Kubíno, Fil, Psavec, NPPPP, paradoxy, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)