Droboučké impulsy proudí
vlákenky navrstvenými tak
aby tvořily originál tebe
Vnímáš naučené prosby
údů svých zvídavých
Kam až? S kým až?
doteky nervozity roztékají se
na stole před námi
ten malý distanc
pevně drží stráž
abychom neopakovaly
co stejně není pravda
Odvěká otázka filozofů.. Jsme? Nebo co to je? .) povedla se
27.01.2022 12:14:31 | Constantine