Jsi hvězdička
Jsi jako hvězdička,
jež prolétla éterem
spatřím tě ostře zcela,
když zablikáš večerem
Nemám ani teleskop,
přesto vidím tvůj jas
venku na okenní římse,
kde najdu tě zítra zas
Tak otevírám okno
beru hvězdu do dlaní
a kdybys přece zhasla
mé ruce tě ochrání
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Sonador, Kan, Iva Husárková, jenommarie, Vivien, mkinka
Komentáře (11)
Komentujících (6)