Chybíš tak ukrutně moc.
A bylo to málo,
jedna, i druhá noc.
Ohňostroj za oknem,
pak přišel déšť.
V posteli nezmoknem,
tak už mi věř.
Snad se zas potkáme,
a vrátíme zpět
tvou sladkou vůni,
vůni číslo pět.
...chanel n.5 ?
11.02.2022 14:16:28 | Bordža
Jo, to je ona.
14.02.2022 13:23:25 | thrillek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?