Jsi jarním vánkem, co mé vlasy rozčechrá,
jsi polibení vlčích máků,
jsi křídlem motýlím ,co mávnutím mi požehná,
jsi ta nádhera co hledí na mě z mraků...
Víš...
Moje všechno jsi Ty,
jsi mé svítání i večer chladný ,
moje všechno jsi Ty,
když jsem s tebou nemám potřeby žádný,
moje všechno jsi Ty,
s Tebou i větru, dešti poručím,
jsi moje všechno, když tě houpu v náručí...
Jsi jemný šepot ,který slýchám v listoví,
Tvoje barvy hladí moji duši,
trilky v korunách mi o Tvé laskavosti vypoví,
jen pro Tebe mé srdce věky buší...
Moje všechno jsi Ty...
Jsi vodou,co se s mojí zemí zcela prolíná,
jsi ohněm, co mou travnatou stepí prostupuje,
jsi příboj, co se tříští i klidná hladina,
jsi tou loďkou,co do přístavu mého vpluje...
Moje všechno jsi Ty...