Nedělní večer
Po relaxu nutná únava,
přichází v nedělní podvečer.
O šňůře pracovních dnů představa,
střídá víkend když odešel.
Nad hrnkem svařeného vína,
tě na krk polibkem povzbudím.
Ráno nepřijde kocovina,
jenom tím zlé sny vypudím.
Pojď ke mě k poslednímu milování,
tento týden již takto nespočinem.
Dnes ale splníme svá přání,
pod rouškou touhy s pseudonymem.
Přečteno 169x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Friday, Iva Husárková, šerý, Psavec, Fil, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)