Jsi studánka čistá
Jsi studánka čistá,
tvá voda nezná kal
na břehu dost místa,
abych láskou vzplál
Slyším zpěv a šum,
když se les vzbouzí
a uniká hezkým snům,
jak ráno v něm kouzlí
Děvče, pramen jsi tenký,
snad nevyschneš brzy
nemohl bych myšlenky
přetavit v horké slzy
Jsi studánka chladná,
když v horkých dnech
přižene se žízeň zrádná
necháš vodu na rtech
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, paradoxy, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Kan, Sonador, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)