Správný směr
Anotace: je napsaná v rychlosti...
Vydala jsem se tou cestou pravou,
Protože myslela jsem svojí hlavou,
Byť je tohle hloupá dětská hříčka,
Přesto hezky hřeje mě tu u srdíčka,
Nosíš lesklý záblesk co se třpytí,
Jsi sluníčko co na cestu mi svítí,
Dodáváš mi sílu kterou ztrácím
A překážky holýma rukama už kácím…
Komentáře (0)