Memento na poličce se válí
Dva ptáci z papíru
Neodletěli spolu v dáli
Byť byli šití na míru
Je to tak dávno
A přitom před chvílí
Křídly mávnou
Paměť jen zakvílí.
Stále tu jsou
Dva kusy papíru
Celou svou podstatou
Vzpomínky na víru
Marnou a marnivou
Na víru v člověka
Na tíhu ohnivou,
kam zrak již netěká
stovky mement na tebe z přihrádky kouknou, mám strach nezačít z to ho hloupnout
07.02.2022 18:08:32 | takova
Vzpomínky z papíru složené,
pohlédneš, srdce si vzpomene...
Krásné, Rosere :)
06.02.2022 13:46:43 | Emily Říhová