Přání (nejen) pro dnešek
Přes tóny deště,
v mlze padající k nám.
Já chtěl bych ještě,
polibek tobě dát.
Odstředěn rotací,
srdce kolem hvězd.
Jeden pouze nestačí,
chci pod deku ti vlézt.
Neboj já potichu budu,
vrnět ti jak malé kotě.
Ztracen v zápisu bludů,
i ve svých snech o nicotě.
Přečteno 215x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Friday, Sonador, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)