*
Málo tě líbám.
Chtěla bych víc.
Už věřím vílám,
co chtějí mi říct.
*
Málo Tě líbám,
radši se držím.
Kolik pus zbývá?
Co když už končím?
*
Málo Tě líbám,
Ne že bych nechtěla.
Uvěřit vílám,
zatratit Anděla.
*
Málo Tě líbám,
snad se v tom zlepším.
Vyhodit z okna
minulost se vším.
*
Málo Tě líbám,
výčitky z toho.
Věřím, že v zásobě
mám polibků mnoho. (pro Tebe)
Možná by bylo dobrý se tomu všemu otevřít a žít naplno, protože každému z nás je vyměřen čas ...a vzácné lásce stejně tak.
05.02.2022 11:53:08 | Krahujec