Přišla jsem ti na chuť
vlastně Vám, vždyť vykám
a jen stojím v šachu
nejde hnout se nikam
Jste mi inspirací
denně chybíte mi
nechci zastírací
hry už s emocemi
Nezakážu si Vás
proč hned srdce lámat
píšu slova tklivá
A dál čekám na mat
Hej, to je vlastně hrozně fajn! :) Jednoduché ale přitom celkem nápadité!
05.02.2022 19:14:48 | Ucitelskej