Východ slunce
Anotace: Malování slovy 2022
Viděla jsem Tě při východu slunce.
Objímala Tvé štětce i štěstí v ruce.
Obloha nádherná.
Myšlenka přítomná.
Tam kdesi v jasu my dva.
Vidím Tvou vnitřní krásu
a padám do úžasu.
Ozvi se, zázraku stvoření.
Čekám na přiblížení.
Jsem schoulená a vlahá.
Na Tebe natěšená.
Ach, lásko znovu nalezená.
Líbám Tvé řádky
a kladu do obálky.
Sny rodí se a hledí,
i když člověk propadá se v šedi.
Uvnitř jsme děti
a občas chceme říct přej si.
Sny vycházejí jako slunce.
Jsou energií na obloze.
Bez nich v křivé mlze.
Dýchám s Tebou tuze.
Sen dává kus sebe.
Přečteno 193x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, WWW, Iva Husárková, Psavec, šerý, Fil, Sonador
Komentáře (4)
Komentujících (2)