Moje místo

Moje místo

Jak šál mě omotej kol šíje,
bych cítit mohl že tvé srdce bije.
Na víčka klapky mých polibků,
si dej - já nebudu hledat logiku.

Budu jen hlasem psát ti na kůži,
slova o kterých vím že si je zasloužíš.
Dlaní ti modelovat budu vlasy,
vášnivý jsem hledač krásy.

I tóny uslyšíš mých snů,
sonety - dokud lásko neusnu.
Zaklíněn pevně mezi dvěma srdci,
jsem přesně tam, kam muži patří.
Autor petrzal, 09.02.2022
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má své místo... na společném.*

09.02.2022 18:08:28 | šerý

Krásné vyznání lásky

09.02.2022 14:42:15 | Marry31

Nádherná slůvka.

09.02.2022 11:01:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí