Pod ranní oblohou
Ve světle venuše,
s netrpělivým obzorem,
světlo nám prokouše,
den s novým údělem.
Do rtu se kousám,
dlaň má tvou hřeje.
Ve štěstí doufám,
a obolha nám přeje.
Noha nohu míjí,
na betonu pod tou krásou.
Sny tu s námi lásko žijí,
a srdce - ta mohou být spásou.
Přečteno 194x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Friday, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)