Tak toto je rýmovačka tak ako sa patrí.
Príjmi moju úprimnú závisť.
Len tak ďalej!
19.03.2007 10:10:00 | džemo
Řekla jsem si jéje Psavec má novou báseňku ještě si ji přečtu a půjdu spát.... ale po tomhle... jéje
Mám svého miláčka
daleko od sebe
srdíčko hřeje mi
že láska nezebe
Dnes v noci
mám však jen
z lásky pár pramínků
hřejí a hladí mě
z malého kamínku...
Dal mi ho dnes ráno
můj milý k snídani
aby prý zahřál mě
když on tu nebude
než příjde svítání...
19.03.2007 00:11:00 | Nút