Valentýnská pro ohnivou vílu
V noci pod hvězdami,
Chci ti dnes serenádu zpívat,
Neboj, jsme tu samy,
Jen Hydra se chce na nás dívat.
Pod temnou oblohou strávíme pár chvilek,
A pak doma bude nás víno hřát,
Nevím, možná jsem jen moc velký snílek,
Ale co myslíš, může se to stát?
Přečteno 171x
Tipy 12
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Discipulos, Iva Husárková, Roser, Psavec, Friday, Kan, Rozmarýna, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)