Kočičí Valentýn.
Anotace: Malování slovy 2022
Ať nikdo na Valentýna není sám.
Přijde kocour Damián.
Mkina se dočká.
Je přeci hezká kočka.
Vyhřívá se na sluníčku.
Usmívá se po líčku
a pak si dá kapsičku.
Byla krásně na procházce.
Švitořila něžně - krátce.
Teď už packy v pelíšku.
Damiáne, myšičku.
Bude dobrá
a já Ti vyndám
blešku z kožíšku.
Tak mňau na pořád.
Mkinka šeptá, že je akorát.
Damiáne, pojď si hrát.
Přečteno 159x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Aida, Psavec, Poetik, Koala, Kan, Protos1182
Komentáře (6)
Komentujících (4)